Καλέστε μας 694 5595332

CATERING

Η Φέντιας Catering, μπορεί να διοργανώσει την εκδήλωση που επιθυμείτε και να επιμεληθεί τη διακόσμηση, το μενού και την μουσική κάλυψη σε όποιο χώρο εσείς διαλέξετε. Έχουμε πραγματοποιήσει πλήθος επιτυχημένων εκδηλώσεων σε Cafe, Beach Bar, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια και Ιδιωτικές Κατοικίες και γενικά χώρους της προτίμησης σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί τη λύση που σας ταιριάζει στις καλύτερες τιμές!

ΚΤΗΜΑ ΛΙΑΡΟΥ

Το Κτήμα Λιάρου βρίσκεται στο Κορωπί σε μια προνομιακή τοποθεσία 5,5 στρεμμάτων. Διαθέτει εξωτερικό χώρο 1.500 ατόμων ανάμεσα σε καταπράσινα δέντρα με ειδυλλιακό καταρράκτη και πισίνα στο κέντρο, ενώ η κλειστή αίθουσα 500 ατόμων εγγυάται τη διεξαγωγή εκδηλώσεων όλο το χρόνο.

Επιπλέον Πληροφορίες:

Δυνατότητα Φιλοξενίας έως 1.500 άτομα.
Διαθέτει οπτικοακουστικό εξοπλισμό.

ΚΤΗΜΑ ΝΑΪΑΣ

Στο Κορωπί, σε ένα ονειρεμένο χώρο 8 στρεμμάτων με εύκολη πρόσβαση & απεριόριστη θέα, έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια πρόταση που ξεχωρίζει και καλύπτει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Το κτήμα Ναϊάς απλώνεται σε ένα καταπράσινο λόφο σε δύο διαφορετικά επίπεδα, που το κάνουν εξαιρετικά λειτουργικό γιατί δένουν αρμονικά μεταξύ τους, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα απ’ όλες τις πλευρές στον κεντρικό χώρο της δεξίωσης.

Επιπλέον Πληροφορίες:

Δυνατότητα Φιλοξενίας έως 700 άτομα στον εξωτερικό χώρο και 480 στην εσωτερική αίθουσα. Διαθέτει οπτικοακουστικό εξοπλισμό.